handshake
Home News OLX relansează secțiunea Locuri de muncă și adaugă un serviciu premium dedicat angajatorilor
30/01/2017
Bucharest, Romania

OLX relansează secțiunea Locuri de muncă și adaugă un serviciu premium dedicat angajatorilor

Începând cu 31 ianuarie 2017, OLX relansează secțiunea Locuri de muncă oferind întregii piețe de recrutare un instrument online profesionalizat, modern și mai bine structurat. Noua secțiune Locuri de muncă de pe OLX include noi domenii și specializări, precum IT-Telecomunicații, Marketing-PR-Media, Finanțe-Contabilitate, Resurse Umane sau Educație-Training.

Totodată, OLX vine și în sprijinul celor aflați în căutarea unui loc de muncă, prin lansarea unei sub-secțiuni speciale în care utilizatorii pot solicita joburi angajatorilor de pe platformă, în funcție de specializarea lor.

“Ne dorim să le oferim angajatorilor români o experiență premium pe OLX. Tocmai de aceea, restructurarea secțiunii “Locuri de muncă” de pe OLX a venit după mai multe discuții purtate cu agenții de recrutare și cu unele dintre cele mai mari companii angajatoare din România. Planul pentru anul 2017 este să continuăm investiția în această nișă, astfel încât să contribuim la fluidizarea pieței de recrutare din România.”, explică Andrei Dușu, Head of Commercial & Development Naspers Classifieds România.

Odată cu noile actualizări aduse categoriei Locuri de muncă, OLX le propune angajatorilor și un serviciu premium prin care aceștia au acces la pachete personalizate pentru publicarea mai multor anunțuri cu posturile disponibile.

În funcție de numărul anunțurilor încărcate, prețurile variază între 3,31 euro si 3,71 euro pentru fiecare job listat, având o valabilitate de o lună. Serviciul premium oferă și avantaje suplimentare angajatorilor, precum accesul la consultanță telefonică cu un specialist OLX, statistici detaliate de până la 90 de zile sau filtre de căutare a anunțurilor direct din cadrul contului. La acestea se adaugă introducerea logo-ului companiei în oferta prezentată și posibilitatea direcționării vizitelor de pe OLX către site-ul companiei.

Pentru utilizatorii privati, folosirea secțiunii Locuri de muncă de pe OLX rămâne gratuită, aceștia putând publica până la două anunțuri la fiecare 30 de zile.

OLX este liderul pieței de anunțuri online din România cu peste 3,5 milioane de oferte active. În prezent, categoria Locuri de muncă este accesată de mai mult de 2 milioane de utilizatori  în fiecare lună și intermediază peste 1 milion de interacțiuni între angajați și angajatori. Media de anunțuri active din categoria Locuri de Munca în ultimul semestru a fost de peste 60.000 lunar.