Home News OLX echipează 50 de mașini Taxify cu scăunele de copii
05/10/2017
Bucharest, Romania

OLX echipează 50 de mașini Taxify cu scăunele de copii

OLX, cel mai mare site de anunțuri din România, lansează un parteneriat cu Taxify prin care dotează 50 de mașini cu scăunele de copii, începând de astăzi, 5 octombrie.

Atât OLX cât și Taxify se bazează pe folosirea rațională a resurselor disponibile, încurajând prin existența lor, recircularea produselor în economie. Parteneriatul dintre cele două companii vine ca urmare a faptului că, în momentul de față, nu există mașini dotate cu scaun de copil în aplicația de ride sharing. Conform legislației în vigoare, copiii sub 3 ani pot fi transportați cu un autovehicul numai dacă se află într-un scaun special omologat.

Noutatea este vizibilă utilizatorilor de Taxify printr-un buton dispus pe ecranul principal,  primul care apare după deschiderea aplicației și localizarea utilizatorilor. Aceștia pot alege una din cele două categorii – Taxify sau categoria BabySeat. În perioada 5-19 octombrie, tariful nu va avea taxe suplimentare, urmând ca după această perioadă, prețul unei curse va fi cel standard, la care se adaugă o taxă suplimentară de 9 lei.

“Suntem bucuroși că am pus bazele acestui parteneriat împreună cu Taxify și sperăm că și utilizatorii vor aprecia demersul nostru. Încercăm să fim cât mai aproape de nevoile consumatorilor noștri, motiv pentru care am considerat că este parte din datoria noastră să venim în întâmpinarea dorințelor acestora cu soluții adaptate modului lor de viață. De asemenea, oportunitatea acestui parteneriat a venit firesc, mai ales în contextul recentei campanii lansate de OLX, #BebeBine“ a declarat Marius Funie, Brand Manager OLX.

Prin campania #BebeBine, OLX își propune să identifice mămicile care postează pe site, în secțiunea Mama și Copilul, și să le ofere un premiu în bani în valoare de 10.000 de lei sub forma unei indemnizații.

“Taxify și-a început activitatea acum 4 ani cu dorința de a oferi o platformă care să trateze într-un mod corect atât partenerii cât și călătorii. Atunci când am analizat introducerea unei noi secțiuni BabySeat pe platforma Taxify, OLX a fost primul partener pe care am dorit să îl avem. Viziunea OLX de a oferi servicii ușor de utilizat și de a ajuta la protejarea mediului prin folosirea rațională a resurselor disponibile este aceeași traiectorie pe care o dorim și noi. Cu siguranță acest parteneriat nu va fi unul singular” a adăugat Bogdan Măriuț, Business Development Manager Taxify.