Home News Casa Storia găzduiește Portret de Familie în acest an
24/09/2017
Bucharest, Romania

Casa Storia găzduiește Portret de Familie în acest an

Portret de Familie, cea mai amplă campanie publică de fotografie, se desfășoară anul acesta în Casa Storia, într-un spațiu de poveste creat de către Foto Union și Storia în Povernei 34, în apropiere de Piața Victoriei.

 

De miercuri, 6 decembrie, și până marți, pe 12 decembrie, cei care își doresc să păstreze o amintire frumoasă alături de cei dragi sunt așteptați zi de zi, de la 17:00 la 21:00, la Casa Storia, amenajată în ton cu sărbătorile de iarnă. Ca în fiecare an, cei care vor trece pragul Casei vor primi cadou un portret de familie.

 

Parteneriatul dintre Storia și Foto Union a început anul trecut, când Storia și-a propus să afle ce înseamnă familia pentru cei mai tineri participanți la Portret de Familie și a folosit răspunsurile acestora pentru a realiza o definiție cu adevărat specială: LINK.

 

Anul acesta, Storia și-a asumat un rol firesc pentru o platformă de anunțuri dedicată exclusiv sectorului imobiliar – acela de gazdă. Casa Storia, spațiul de desfășurare pentru Portret de Familie 2017, este un apartament primitor din apropiere de Piața Victoriei, care le-a permis organizatorilor să amenajeze un cadru fotografic de poveste în curtea apartamentului. Bineînțeles, Casa Storia face parte dintr-un complex listat pe www.storia.ro.

 

Ne bucurăm să fim pentru al doilea an consecutiv alături de Cristian Șuțu în mult așteptata campanie Portret de Familie, cu atât mai mult cu cât suntem și gazdele acestei ediții. Am încercat să facem din Casa Storia un spațiu de  poveste atrăgător atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, unul care ne aduce mai aproape de spiritul sărbătorilor petrecute în familie și alături de cei dragi, a declarat Aida Ionescu, Marketing Manager OLX Group România.

 

Portret de Familie este unul dintre cele mai așteptate și iubite proiecte Foto Union, iar mulți dintre cei care participă o fac an de an, așa că au strâns o adevărată colecție de portrete. De aceea, pentru noi e important ca fiecare ediție să aibă și un element de noutate. Mă bucur că prietenii de la Storia m-au sprijinit în acest demers și au venit cu propunerea de a găzdui Portret de Familie în Casa Storia. Astfel, proiectul s-a desfășurat pentru prima data atât outdoor, cât și indoor, așa că sper că amintirile dragi ale celor care vor trece pragul Casei vor fi și mai de neuitat mulțumită decorului magic pe care l-am creat împreună, a declarat Cristian Șuțu, fotograf și organizator al proiectului.

 

Despre Storia.ro:

Storia.ro este o platformă de anunțuri dedicată exclusiv sectorului imobiliar, lansată de OLX. Cu peste 120.000 de anunțuri, Storia.ro oferă peste 50 de filtre de căutare, o hartă completă a zonei alese cu puncte de interes multiple, precum și un comparator de prețuri specifice fiecărei regiuni în parte. Platforma se poate accesa atât de pe desktop, cât și din aplicațiile mobile iOS și Android.

Despre „Portret de Familie”

„Portret de Familie” este un eveniment de fotografie publică cu o tradiție de șapte ani. La ultima ediție, cea din decembrie 2016, au luat parte 6000 de persoane, acesta fiind, practic, cel mai mare eveniment fotografic desfășurat vreodată în România.